Harry Kewell & Galatasaray

Harry Kewell'a "Bir yere gidemezsin!" diyen Galatasaray taraftarları Elano'yla vücut bulmuş sanki, şahane fotoğraf. Elano da durup dururken çirkefleşmiyor tabii ki, eğlenceli kondisyon antrenmanlarından birisinden fotoğraf. Nonda'nın Servet Çetin'i tuttuğu bir fotoğraf da mevcut. Bu sabah yapılan antrenmanların diğer fotoğraflarına şurdan bakabilirsiniz...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

5 yorum:

Schumy dedi ki...

Benzetmek gibi olmasın da Elano'nun saçlar da aynı Lincoln :D

Plastik Dikenli Kaktüs dedi ki...

GSTV'de Kamp Günlüğü programında Gaf Kaan soruyor Kewell'a:

-2 gündür buradasınız yoruldunuz. Nasıl geçiyor kamp?

Harry:-gülümseme- Kim yorulmuş?

Gözde dedi ki...

Az önce yayınlanan kamp günlüğü'nde "I don't wanna go" demiş olsa da, sözleşme imzalanana kadar tutsun öyle elano kewell'ı, bırakmasın bir yere :)

Alengirli İşlerin Adamı dedi ki...

Emre Güngör de Linderoth'u tutmuş :S Al yanına Linderoth'u şöyle bi hava alın, uzaklaşın, İstanbul havası yaramadı size..

sawero dedi ki...

öncelikle kewell kalsın gitmesin tamam ama;
futbolun acımasızca kapitalistleştiği şu dönemde hala romantik davranmak bizimkisi, ülkede yabancı sınırlaması olmasa amenna, kewell'ın bugün yaptığı açıklamada net biçimde yaptığımız teklifle kewell'ın istediği arasında çok fark olduğu görülüyor, benim bildiğim kadarı ile 2 ye yakın alıyor kewell, yapılan teklif 2.5 civarı olsa kewell'ın çok fark var demesi 3-3.5 milyon euro yu gösteriyor, kewell'a herkes gibi ben de aşığım ama, olaya biraz mantıklı bakmak gerek bir daha satamayacağın ve ne kadar yararlı olursa olsun, karaciğer rahatsızlığı olan 31 yaşındaki topçuya taraftar istiyor diye muhtemelen son sözleşmesini yapıp bu kadar para veremeyiz ki sanmıyorum vereceğimizi, bugüne kadar sattığımız en pahalı oyuncu hala hakan şükür diye biliyorum ben 6 milyon euro ya denk geliyor bugünkü kurla, e o zaman nasıl gerçekten büyük takım oluruz? hani porto modeli hani lyon modeli? 96-2000 arası galatasarayla porto aynı seviyedeydi lyon yoktu bile, bi de bugüne bakalım? tamam kewell candır canandır ama kewell'ın kalması şu seneden sonra maddi külfet olabilir, makul sayılabilir bir fiyata çok kral topçudan 2 sene faydalandın, hazır stoke hull falan istiyorken yolla bari kasana para girsin,porto kaptanını herşeyini lucho'yu okutmuş hala takır takır oynuyorlar,işte bunu yapamıyoruz biz oyuncu satılsın demek tabu bizde,yani çingenelikte sınır tanımasalar da kayseri bile bizden iyi yapıyor bu işleri,eren güngör dönsün serdar kesimal ile neler yapıyorlar görelim, ali turan'ı falan umursadıkları yok ne koparırsam kar mantığı görürsünüz transfer dönemi bitmeden ali turan gelecek bize,hatta tahminimi de yapayım 500 bin euro ve bir futbolcu karşılığında, üstüne de biz iyi transfer ucuza kapattık diyeceğiz, bu yönetimi aldıkları oyunculardan dolayı değil servet'i 8 milyon a marsilya'ya verdiklerinden dolayı seviyorum ben, ki bu yaz 10 civarına satacaklar servet'i,doğru iş doğru planlama budur işte, hasan şaş'ı 10 milyona arsenal'e vermeyip bitirmektense, arda'yı yazın iyi paraya yollamaktır liverpool'a yapmamız gereken(hatta babel+para olursa ne ala)..neyse uzatmayayım daha fazla bakalım görelim bu yönetim çok doğru işler yaptı şimdiye kadar, yine yaparlar doğrusunu..