Trabzonspor-Galatasaray || Maç Öncesi

Lig TV az önce Galatasaray'ın muhtemel kadrosunu geçti. Defans hattında pek bir sürpriz yok ancak özellikle hücum hattı pek de beklediğimiz gibi değil. Görünen o ki Lincoln'süz klasik 4-4-2 düzeninde çıkacağız maça, forvette ise Karan-Nonda ikilisi olacakmış. Lincoln kararının bile önüne geçecek türden bir forvet hattı tercih etmiş Kaptan, aklından geçen nedir bilemiyorum. Umarım Lincoln ve Baros bir anlamda Hamburg maçı için saklanıyordur, yoksa aklındaki ideal kadro buysa Helsinborg'lu, Wien'li günlere dönüş yakındır.

Orta saha dörtlüsüne bakılırsa ofansif yükü çekecek oyuncu Arda Turan. Mehmet Güven ve Ayhan işin pas yönünü yüklenecekler, Barış ise mücadele gücüyle orta bölgedeki sertliği sağlayacak. Teoride işleyebilecek bir düzen ama golü kim atacak, esas büyük soru işareti odur. Nonda üç gün sonra ülkesine dönüp jübile yapacakmış gibi bir havası var, topa vurmaya bile takatı kalmamış durumda. Ümit Karan sezon başından beri yokları oynuyor, Hamburg maçında belli bir seviyede futbol oynasa da topu tutaması, pas trafiğini aksatan oyuncu olması hiçbir zaman değişmeyecek, bunu anlamış olmamız gerek artık. Umarım bu ikili şu anki görüntülerinden farklı bir performans sergiler maçta, bundan başka söylenebilecek bir şey yok benim adıma.

Defans dörtlüsü Hamburg maçıyla aynı, Volkan-Balta-Emre-Sabri. Volkan beklediğimden daha iyi bir iş çıkardı, en azından vasatın altında değildi Hamburg maçında. Yalnız bu maçta karşısındaki oyuncu Yattara olacak, Avni Aker'de bugün formda bir Yattara olursa vay halimize diyorum. Orta sahaya büyük iş düşecek bu anlamda, Trabzonspor'u rahatça arka bölgeye geçirmemeleri gerekiyor, bütün mesele burda bitiyor. Selçuk ve Colman pas tekniği üst düzey oyuncular, onlara topla buluştukları an baskı gelmeli. Böyle olursa Umut ve Gökhan'ın pozisyon bulması zorlaşır.Maça yaklaşık bir saat var, bundan sonrası futbolculara kalmış. Sivasspor ve Beşiktaş kazandı, alınacak beraberlik de o kadar yararlı olmayacak iki ekibe artık. Kazanan ayakta kalacak, kaybedenin ilk iki umutları sekteye uğrayacak. Kameralarımız Yattara tarafında...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

5 yorum:

bilog dedi ki...

Forvet Karan-Baros ikilisi. Nonda Trabzon'a götürülmedi. Orada bir yanlışlık var :)

os dedi ki...

yattara 18 kişilik kadroda yokmuş, alanzinho oynayacakmış onun yerine..

baros-karan forveti var, nonda yedeğe çekilmiş.. o değilde kewell ı yedeklerde de göremedim ben ne oldu ne bitti, yedek stoperimiz nerede ?

pclion dedi ki...

Bahri Havadır'a göre iş yaparsan olacağı bu. Sağol düzeltme için...

Her Yol Roma dedi ki...

"Defans dörtlüsü Hamburg maçıyla aynı, Volkan-Balta-Emre-Sabri"

Hamburg rövanşında oynayamayacağından dolayı Emre yerine Semih oynasa daha iyi olmaz mıydı? Hiçbir maç oynamadan mı geçecek oraya Semih, yoksa yine Kewell mı oynayacak orada?

GS'yi çok takip etmeyen beni aydınlatır mısınız?

Saygılar

pclion dedi ki...

Benim bildiğim yine Kewell oynayacak o bölgede. Semih çok heyecanlanmış Hamburg maçında, o yüzden Kaptan vazgeçmiş oynatmaktan...