Şampiyonlar Ligi Gecesi #7

Şampiyonlar Liginde 2. devre bugün itibariyle başladı, biz de Inter-Manu eşleşmesiyle siftahı yaptık. Maç beklendiğini gibi iki tarafın birbirini tartmasıyla, kontrolü elden bırakmamasıyla geçti. Maçın dengesini bozacak bir pozisyon ya da ihraç da gelmeyince evine beraberlikle dönmeye razı olan Manu'nun istediği şekilde bitti maç. Hoş, 0-0 her zaman arızalı bir skordur, aleyhinize dönme ihtimali de fazlasıyla mevcut.

İlk gün maçlarında genel olarak deplasman takımlarının istediği gibi gitti maçlar. 2si gollü olmak üzere 3 beraberlik çıktı. Porto, Madrid deplasmanında 2 gol atıp 1-1'de dahil olmak üzere beraberlik avantajıyla dönmeyi başardı evine. Barcelona ise Lyon deplasmanında Juninho'nun erken golüyle geriye düşse de kendini Nou Camp'ta avantajlı kılacak skoru Henry'nin golüyle almayı başardı. 0-0 ceplerinde oynayacaklar. Saha avantajını doğru dürüst kullanabilen tek takım Arsenal oldu bu akşam, 1-0'lık galibiyetle ayrıldılar Emirates'ten. O maçta da golün penaltıdan gelmesi manidar elbette, o da olmasa ev sahipleri sıfır çekecekti.

Yarınki maçlar da oldukça zorlu. Avrupa Ekranı postunda da görüleceği üzere daha fazla seçeneğimiz olacak yarın, zap yapabilme şansı bulabileceğiz. Bu akşamki sonuçlar ve yarınki program şöyle;

24 ŞUBAT SALI

Arsenal 1-0 Roma
Atletico Madrid 2-2 Porto
Inter 0-0 Manchester Utd.
21:45 Lyon 1-1 Barcelona

25 ŞUBAT ÇARŞAMBA

21:45 Chelsea - Juventus
21:45 Real Madrid - Liverpool
21:45 Sporting Lisbon - Bayern Münih
21:45 Villarreal - Panathinaikos

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

0 yorum: