Gaziantespor vs. Galatasaray: Son 10 Yıl

Galatasaray ve Gaziantepspor arasında oynanan son 10 yıldaki lig maçlarının skorları ve buna göre çıkarılmış istatistikleri resimlerden inceleyebilirsiniz. Galatasaray, Gaziantep'te son 10 yılda oynadığı maçlardan 5'ini kazanmış, 2 beraberlik 3 de yenilgi almış. Son 4 yıldır ise Antep'te galibiyeti yok Galatasaray'ın, Gaziantep'in en son galibiyeti ise 2007 Kasım'ında, yanlış hatırlamıyorsam son dakikalarına 0-0 girilmiş bir maçtı ve Gaziantepspor kontratakla golü bulmuştu.
Sezonun ilk yarısındaki maçta Galatasaray maça hızlı girip Kewell ve Lincoln'ün golleriyle ilk 10 dakikada maçı kotarmıştı. Gaziantespor da oldukça formda, özellikle son Trabzonspor maçında bu sezon keyif alarak izleyebildiğim ender performanslardan birini ortaya koydular. Beklerini oyuna çok iyi sokuyorlar ve orta sahada Tabata, Murat Ceylan ve Zurita gibi ayağına hakim oyuncularla pas trafiğini istedikleri gibi yönlendiriyorlar. Galatasaray defansının arkasına sarkmaları işten bile değil. Zor maç olacak. Maç öncesi değerlendirme kısmını fazla detaylandırmayayım, o işi ilk 11'ler belli olduktan sonra daha net bir şekilde yaparız...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

1 yorum:

Sade dedi ki...

Galatasaray'ın mutlak galibiyet için çıkacak olması, Gaziantepspor'un işine yağ sürmeye dönebilir! Tahminim, Defans göbegine atılacak ara paslar maçın kaderini belirler.