How I Met Your Mother Efsaneleri #10: Nothing Good Happens After 2 A.M

Uzun süredir futbol dışı konulara el atamıyorduk gündem yoğunluğundan. Türkiye Kupası maçlarını da atlattığımıza göre yavaş yavaş futbol dışı öğelere de blogda yer verme zamanı geldi. Böyle bir seriye de How I Met Your Mother'la başlamak düşerdi bize. How I Met Your Mother tarihinin en iyi 10 bölümünü şöyle bir hatırlayacağız hep beraber. Beli bir miktar spoiler içerdiğini de unutmamak gerekir bu arada, söylemiş olalım.

10. sırada ilk sezondan hatırlayacağımız bir bölüm var, "Nothing Good Happens After 2 A.M." Bu bölüm How I Met Your Mother'ın samimiyetini ve günlük hayatta yaşananların iyi bir gözlemi olduğunu gösteriyor bizlere. Ted'in büyükannesinin öğüdüdür bu, çoğu zaman da doğrudur. Ted için de pek iyi gitmemiştir zaten 2'den sonra verdiği kararlar, sevgilisini kaybedip aynı zamanda o dönem aşık olduğu Robin'in güvenini yerle bir etmiştir.

Bölüm iyi, güzel, hoş da ilk 10'a girecek kadar iyi mi diyenleriniz olabilir. Bu bölümü verdiği mesaj dışında çekici yapan bölüm Lily-Marshall-Barney üçgeninde yaşananların komikliğiydi elbette. Özellikle Koreli Elvis sahneleri harikadır. Ted'i durdurmak isterken yaşanan diyaloglar da ayrı bir güzeldi.
Lily: Go home Ted!
Ted: Okay.
Lily: (looking relieved) He’s going home.
Barney: He’s so not going home.
Marshall: (to Lily) I can't believe you just told him that!
Barney: Lily, here is what you just said – Ted, whatever you do, don’t go up there, there is a beautiful girl who wants to have sex with you!
Marshall: And then she’s going to make you some delicious juice!
Benim favorim ise şu;
Barney: Hey you guys, remember the time that Lily kicked Korean Elvis in the nards?
Bu sözlerin Lily'nin Elvis'in kasıklarına tekme attıktan 2 saniye sonra söylendiğini not düşelim...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

5 yorum:

os dedi ki...

fotoğrafı görünce, hemen o sezondaki victoria ile ilk tanışma sahnesi geldi aklıma, hatta ondan bahsedeceksin diye düşünmüştüm :)

victoria ve ted isim söylemeden tanışıp, işin büyüsünü kaçırmamaya çalışırlarken barney gelip "ted ted ted ted" diye bağladığı nedimeleri gösteriyordu :)

os dedi ki...

bu arada o victoria'nın yaptığı çikolatalı keklerle ömrümün sonuna kadar yaşayabilirim.. başka da bir şey istemem.

adozzi21 dedi ki...

Bu bölümünü daha dün gece izlemiştim :) Bu dizinin hayatla ne kadar iç içe olduğunu adeta kanıtlar niteliktedir.Zararlı çıkan her zaman olduğu gibi esas oğlan olmuştur..

PCLioN dedi ki...

os,

Aslında haklısın. Fotoğraf ilk gördüğü sahneden zaten. İstediğim bölümden fotoğraf bulamadığım için Victoria'yı koydum, genel olarak alakalı diye. Ayrıca güzel kız, ne yapayım yani? :)

José dedi ki...

it's robin..=)