Türkiye U 21 - Ermenistan U 21 || Devre Arası Raporu

Aslında söylenecek şeyler belli, çok etkisiziz, çok pas hatası yapıyoruz ve oyunu kontrol edemiyoruz. Ermenistan'da yetenekli oyuncu sayısı çok kısıtlı ancak bize göre çok daha organizeler.

Sahadaki dizilişimiz şöyle;

---------------Kıvrak--------------

-Demir--Güngör--Şam--Öztorun--

--Torun------Durak------Erdem--

--------------Yelen---------------

--------Parlak----Batdal----------

Maça fena başlamadıysak ta Ermenistan oyuna ısındıkça savunma zaafiyetimizin farkına vardı ve üstümüze gelmeye başladı. Bu istisnasız her yaş kategorisinde sorunumuz, karakteristik bir özelliğimiz artık. 18. dakikada Orhan Şam ceza sahası içinde felaket bir çalım yedi, affedilmez bir hataydı. Bundan iki dakika sonra aynısını Ferhat Öztorun sol kanatta yaptı ancak bundan pozisyon çıkmadı.

Takım olarak oyun kurmakta çok zorlanıyoruz, topu çıkaramadığımız zaman çözümü Mehmet Batdal'a şişirmekte buluyoruz. Mehmet Batdal elinden geleni yapsa da bu şekilde organize bir futbol oynamanın mümkün olmadığı gün gibi ortada. Zaman zaman pas trafiğini düzene soktuğumuzda etkili bir-iki akın geliştirdik. En etkili atağımız ise son saniyelerde geldi, kaleciyle stoper birbirine girince İlhan'ın cılız şutu tehlike yarattı.

İyi denilebilecek tek oyuncumuz kaleci Onur Kıvrak. Onun yanına koyulabilecek isimler Tunay Torun, Alparslan Erdem ve Mehmet Batdal. Defans hattımız iyi oyunculardan oluşmasına rağmen oldukça uyumsuz ve formsuz gözüktüler, orta sahada da Abdullah pas trafiğinin aksamasındaki en büyük etken. Forvette ise İlhan Parlak U 19 günlerinin çoktan geride kaldığını gösteren bir oyun sergiliyor.

Ermenistan'ın en etkili oyuncusu 9 numaralı Goharyan. Bir çok pozisyon yarattı, faul aldı. Kendini atmaya müsait bir oyuncu ama faul yapıldığı zaman göstermesini de biliyor.

Bakalım ikinci yarı ne olacak?

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

0 yorum: